Takaisin lenkkipolulle

Ulkona oli ihan mieletön sää ja ajatus kuntokeskukselle crossaamaan ja salille raahautumisesta tuntui jopa kaltaiselleni sisätiloissa viihtyvälle vesieliölle vieraalta. Päätinkin tarttua miehen ehdotukseen ja hoitaa päivän kiintiöliikunnan juoksulenkillä.

Ajoittain kenkkuilleita polviani varoen juoksimme kevään ensimmäisenä lenkkinä viiden kilometrin pyrähdyksen ja senkin pehmeällä alustalla eli läheisellä pururadalla. Hyvin kulki ja olisin jaksanut juosta pidemmänkin matkan, mutta ajattelin ottaa edellisestä polviepisodista opikseni ja aloittaa juoksu-urakan lyhyemmillä lenkeillä ja kevyemmillä paineilla. Tuomioni hyvin kulkeneen lenkin jälkeen olikin: Milloin mennään uudestaan? 

Onko teillä muilla aktiivista tai satunnaista juoksuharrastusta tai -taustaa?
Ja ovatko kuivat kevätkadut jo houkutelleet pyrähdyksille tai pitkille matkoille?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *