Alekoodilla kivaa kotiin tai äitienpäivälahjaksi!

Tässäpä pöllöarvonnassa lupaamani alekoodi Playtrayn verkkokauppaan.
Koodilla LYIJY saatte 15 % alennusta kaikista KG Designin tuotteista 5.5 asti.

Jos siis kiikarissasi on vaikkapa Mr Uggly-säästölipas, sille jää alennuksen jälkeen hinnaksi vajaa kaksitoista euroa. Eikä alle kolmetoista euroa ole paha hinta suuren suosion saavuttaneesta pilvipöytätableteistakaan, vai mitä sanotte?

Siispä kipin kapin hankkimaan äitienpäivälahjaa omalle äidille tai miksei itsellekin. Tai muuten vain jotain hauskaa ja kaunista kotiin. Itse olen katsellut uutuutena kauppaan saapunutta harmaata Fasett-kynttilälyhtyä sillä silmällä, josko siitä saisi söpön pikkumaljakon kesäkukille… Mutta sattuneesta syystä jäin odottelemaan alekoodia!

P.S. Arvontaan voi osallistua vielä 29.4 asti!

2 kommenttia artikkeliin “Alekoodilla kivaa kotiin tai äitienpäivälahjaksi!

  1. Moi! En tiedä onko asiaa jo sulta kysytty (ihmettelen suuresti jos ei), mutta onko sinun mahdollista laittaa blogisi niin, että sen näkisi puhelimella mobiiliversiona? Harmittaa niin älyttömästi, kun puhelimella postaustasi lukiessa pitää aina zoomailla ja siirreellä tekstejä ja kuvia koko ajan, että näkee.. Mobiiliversiota käyttäisi varmaan moni muukin mielummin!

    • Moikka! Asiaa on tosiaan kyselty muutamaan otteeseen ja olen sitä selvitellyt Kideblogien porukalta joskus viime vuoden puolella. Tuolloin ainakin WordPressin, jonka ”päällä” blogi toimii, oma mobiilisovellus oli aika ongelmainen linkkien ja asettelujen suhteen. Voin selvittää, olisiko sen käyttö mahdollistunut / helpottunut esim. pävityksien myötä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *