Hey baby – strike a pose!

Äidin imagolasit ja lapsi, jota on kenties kuvattu joskus ennenkin. Siinä ei paljon lautasella odottava iltapuuro kiinnosta, kun lapsi huomaa äidin yrittävän salakuljettaa kameraa keittiöön. Nähtäväksi jää, millainen pousaaja tästäkin kaverista kasvaa!

Löytyykö jonkun muun kotoa hyönteismyrkyn ja liekinheittimen kestäviä linssiluteita?

4 kommenttia artikkeliin “Hey baby – strike a pose!

  1. Lapseni kieltäytyy systemaattisesti katsomasta kameraan. Olis kiva, jos meidänkin poika olis pikkaisen enemmän linssilude 🙂

    • Hassua, mutta ainakin lapsi selvästi ymmärtää, että kamera on jotenkin erityinen juttu, jos hän suhtautuu siihen systemaattisen epäluuloisesti. Toivottavasti linssiluteus (mikä sana!) ilmaantuu iän myötä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *