Aussome

Vietimme eilisen illan Kellohallin teollisuusromanttisissa tiloissa, Aussie Blog Awardseissa, jossa pääsin juttusille sekä vain blogien välityksellä tuttujen että aiemmin tapaamieni ihanien naisten ja miesten kanssa. Kiihkeimmän vilinän tunteina ihmisiä oli tosin paikalla niin paljon että tuttujen välillä sukkuloiminen vaati vaivannäköä ja hyvää pujottelusilmää.

Ilta oli täynnä mukavia kohtaamisia ja vaikka jalat olivatkin sangen kipeät jossain vaiheessa, oli gaalaan osallistuminen hieno kokemus. Illan kohokohta oli kuitenkin Kideblogien oman Iinan loistava toinen sija Readers’ choice-kategoriassa, vain parinkymmenen äänen päässä voitosta. Ihan huikeaa ja täysin ansaittu sijoitus!

Sain miehen houkuteltua mukaan, kerrankin. Hän toimi seuralaisenani alkuillan ja katosi sitten takavasemman kautta kohti kotia. Tiivistunnelmaiset gaalat eivät ole oikein koskaan olleet nörttimieheni luonnollisin elinympäristö ja lähes kahdeksan yhdessä vietetyn vuoden aikana olen todennut, että on helpompaa hyväksyä mukisematta erilaisuutemme tässä asiassa – puolin ja toisin.

Gaala-asusta oli hieman haastavaa saada julkaisukelpoisia kuvia sateisen sään ja sisätilojen hämärän valaistuksen vuoksi, mutta kenties näiden kuvien välityksellä saatte jonkinlaista osviittaa lopullisesta asusta. Parempia yhteiskuvia putkahtaa kenties jossain vaiheessa, jos saan käsiini paikalla olleen kuvaajan ”Aussie-seinän” edessä napsimat kuvat.

Miten kävi Emmi, saanko sen erityispalkinnon vai pitääkö postaukseen lisätä kategoriaksi ”tätiasut”? 

 

2 kommenttia artikkeliin “Aussome

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *