Päivän asu: Kevät tulee

Niin lähtivät talvitakit kellarikomeroon, silläkin uhalla että joudun hakemaan toppatakin sieltä ottaakseni sen mukaan pääsiäisleirille: On hieman eri asia köpötellä keväisessä tekonahkatakissa kotoa juna-asemalle kuin seisoskella pikkupakkasessa tai muutaman lämpöasteen kelissä neljä päivää pihamaalla.

Paksut sukkahousut joutuivat myös tiukkaan karsintaan. Nyppyyntyneimmät ja reikäisimmät yksilöt päätyivät roskikseen. Ohuiden sukkahousujen käyttökausi on täten julistettu alkaneeksi. Kuten myös ohuenohuiden vesirajamekkojen…

Pipot eivät sen sijaan pääse lämpimän kauden säilöön vielä aikoihin, sillä ne ovat mainioita kavereita lättänän hiuspäivän sattuessa, tosin kuumimpina kuukausina suosin turbaania lämpöhalvauksen välttääkseni. Viimeisenä hommana olisi kesäkenkälaatikon raahaaminen yläkertaan ja saappaiden sekä nilkkureiden lajitteleminen varastoon. Jäinen pihamaa vaan sai minut luopumaan ajatuksesta – vielä toistaiseksi.

Mutta kevät tulee ja sitä täytyy juhlistaa keltaisin ja vihrein vaattein sekä kaiken maailman kukkaissävyin ja -kuosein. Edellinen puhkirakastettu kukkamekkoni meni viime kesänä vuosien käytön jälkeen kirjaimellisesti riekaleiksi; Nyt etsinnässä olisi yksi vaatekappale ensi kesäksi, nimittäin se täydellinen kukkaismekko. Jos sellainen tulee vastaan, vinkatkaa kiltit minullekin!

Laukku: Ivana Helsinki / Koru: Aarikka / Pipo ja neule: Ellos /
Takki, mekko ja sukkahousut: H&M / Kengät: Facebookin kierrätysryhmä

 

2 kommenttia artikkeliin “Päivän asu: Kevät tulee

  1. AH! ihanaa et joku muukin vetää värit (värin) ihan vähän överiks. Itsellä se on yleensä punanen mut keltanen on tekemässä kovaa vauhtia tuloaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *