Pöllöhulluus

Oli kyse sitten kankaiden kuoseista, pienesineiden muodoista tai joulukuusenkoristeiden aiheista, kolmella asialla saa minut melko varmasti hankkimaan lähes mitä tahansa: Nimittäin roboteilla, maatuskoilla ja pöllöillä.

Kuutin huoneessa on robottityyny, -taulu ja -koriste. Kaapeissa majailee kasapäin robottikuosisia vaatteita. Asuntomme hyllyiltä kurkistelee maatuskoja ja niitä löytyy myös korulippaastani. Viime aikoina suurinta hullaantumista ovat kuitenkin aiheuttaneet pöllöt, nuo viisaat, suloiset ja myyränhimoiset ystävämme.

Lukuisten lastenvaatteiden lisäksi pöllöjä seikkailee muun muassa jollain Tukholman reissullamme hankitussa viinipullonkorkissa, sukissa, tauluissa, leluissa ja säästölippaissa. Niistä uusin on Lapsimessuilta ostamani KG Designin Mr Uggly-säästöpöllö.

Punnitsin pitkään mustan, valkean ja mintunvärisen pöllön välillä, lapsen tunkiessa messupisteellä tarjolla olleita muumikeksejä vaivihkaa naamariinsa. Sain väriä pohtiessani pikaisen esittelyn myös pisteen muista tuotteista, kuten (jo omistamastamme) pullonkorkista sekä pöytätableteista. Silikonisten pöytätablettien kohdalla mainitsin niiden saaneen paljon kehuja blogikollegoiltani: Sotkun sieppaajina ne olivat kuulemma olleet verraton apu.

Niin yksi asia eli pöllökokoelmasta sekä blogikollegoista höpöttäminen johti toiseen ja päädyin sekä ostamaan säästöpöllön että sopimaan arvonnasta. Jotain kivaa minulle ja siinä sivussa jotain söpöä sekä käytännöllistä myös teille: Viikonloppuna alkaa siis arvonta asian tiimoilta, pysykää linjoilla.

Pöllöhulluus taitaa olla periytyvää, sillä lapsemme pitää pöllökuosisista vaatteistaan ja haluaa leikkiä sekä koottavalla pöllölelullaan että uutuudennihkeällä säästöpöllölläni varsin usein. (Kuutilla on ilmeisesti tapana yleistää oppimiaan asioita aika laajasti, Brion puupöllön puutteelliset säästölipasominaisuudet kun tuntuvat kismittävän häntä ajoittain.)

Lapselle on ilmeisen selvää, että Mr Uggly on hänen äitinsä kavaljeeri. Siitä huolimatta hän pyytää ”äidin pöllöä” itselleen olohuoneen ikkunalaudalta vähän väliä. Olisikohan tässä hyvä syy hankkia vielä toinenkin tuollainen säästölipas? Ihan vain siksi, että lapsi saisi omansa…

Tuo viimeisenä komeileva giffi kertonee kaiken lapsen pöllörakkauden määrästä?

P.S. Lapsella on jalassaan toinen Lapsimessuilta tehty hankinta, Mainion ruutuleggingsit.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *