Selfie-haaste

Tämä on selfiehaaste.

Ideana on koota kollaasi selfieistäsi vuosien varrelta, minimimäärä on yhdeksän selfietä, maksimimäärä on 27 selfietä. Kuvien ei tarvitse olla aikajärjestyksessä, mutta mahdollisimman pitkän ajan selfieiden ottaminen mukaan antaa tietysti parhaan kuvan hius- ja pukeutumistyylien muutoksista sekä naamavärkin ja poseeraustyylien kehityksestä.

Jos haluat tehdä selfieiden perusteella jotain syvällisiä havaintoja, kuten ”kirkkaanpunainen huulipuna sopii minulle”, ”tykkään ottaa itsestäni kuvia vähissä vaatteissa” tai ”huppu on teatraalisen selfienottajan paras kaveri”, ole niin hyvä.

Haaste on varsin höpsö, mutta kaikkien tiedostavien ja eksistentiaalisia kriisejä aiheuttavien haasteiden joukossa hömpällekin on paikkansa. Joten osallistukaa, varioikaa ja paljastakaa meille muille selfieidenne kirjo!

3 kommenttia artikkeliin “Selfie-haaste

    • Hyvä kysymys, varmaan johtuu siitä että opettelin aikanaan hymyilemään suu kiinni. Katkennut etuhammas ei ollut mikään kaunistus. Kaipa suu kiinni hymyileminen on nykyään luonnollisempaa kuin suu auki hymyileminen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *