24/52: Kivaa kahdestaan

Blogiin liittyvät tapaamiset, esittelytilaisuudet ja mallistojen lanseeraukset ovat vieneet ja vievät vielä huomenna meitä pitkin poikin pääkaupunkiseutua. (Niistä lisää myöhemmin, kunhan tämä viikko saadaan pakettiin ja sekä mainostoimistot että asiakkaat hiljentyvät juhannusviikon viettoon.) Lapsi tuntuisi vain nauttivan tarjolla olevien ruokien syömisestä, samanikäisten kavereiden kanssa leikkimisestä ja uusiin paikkoihin reissaamisesta, kunhan äidin kanssa saa jutustella siinä sivussa. Ja hyvä niin, pitäähän ainakin toisen perheemme miehistä olla kiinnostunut seuralaisenani toimimisesta erilaisissa tilaisuuksissa! Pikaiseen eilisiltana räpsäistyistä yhteiskuvista kiitokset Annalle!

3 kommenttia artikkeliin “24/52: Kivaa kahdestaan

 1. Heips! Oon jo jonkin aikaa seurannut blogiasi, nyt (muistaakseni) ekaa kertaa kommentoimassa. Tervehdys vaan kanadasta!

  Piti ihan jattaa ensimmainen kommentti kun sun mekko on aivan ihana (ja nama kuvat kylla muutenkin)! Mistas olet mekon hankkinut?

  • Oho, Kanadasta asti ja kiva kun jätit kommentin!
   Mekko on Lindexin Generous-mallistoa, jonka L(44/46)-kokoisia vaatteita pystyn välillä hyödyntämään, jos tulee kivoja kuoseja tai malleja vastaan. Normi- ja isokokoisten mallistojen välitilassa elämisen etuja. 😉

   • Kiitos kovasti vastauksesta! Tosi hyva vinkki, itsekin olen monessa paikassa just siina valimaastossa. Oon huomannut, etta yha useemmin Lindexilta nayttaisi loytyvan tosi kivoja vaatteita. Ilmeisesti valikoimat muuttunut aika paljon siita kun oon viimeksi kaynyt. Ne lastenvaatteetkin nayttaa tosi kivoilta.

    Taytyy varmaan seuraavalla suomen reissulla menna ihan kattelemaan mita loytyy. Ihanaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *