Rajuja ratkaisuja

Tänään tehdään tikusta asiaa, tai oikeastaan vaatteesta. Nimittäin psyykkausvaatteesta. Sillä toisinaan sellaisia tarvitsee; Jos omistatte psyykkausvaatteen, tiedätte varmasti, mistä puhun.

Kulunut kevät oli lievästi sanottuna rankka, monella tasolla. Se näkyy edelleen kehossa parina lisäkilona, alentuneena vastustuskykynä ja siinä, ettei tehokkuusasteeni ole vieläkään aivan entisellään. Jossain stressin akuuteimmassa vaiheessa, häilyessäni hermoromahduksen rajamailla, viestittelin Sheinsiden suuntaan jonkin pienimuotoisen yhteistyön myötä. Noh…

Koska elämässä pitää ilmeisesti rikkoa periaatteitaan, muutoinkin kuin kuntosalille menemisen suhteen, hankin elämäni ensimmäisen vaatteen, jonka ensisijainen juju on siihen painettu teksti. Jossain muussa elämäntilanteessa koko tekstiprintti olisi varmasti ärsyttänyt minua ja olisin pitänyt sitä epäkypsänä tai massatrendillä ratsastavana.

Tällä hetkellä, pään ollessa edelleen tasoitusvaiheessa, on kuitenkin hyvä antaa paidan muistuttaa, erittäin vapaasti suomennettuna: Relaa nyt hitto vähän!

Collegepaita on saatu Sheinsideltä, housut ja aluspaita on ostettu omilla roposilla Henkkamaukalta ja korvakorut saatu kavereiden viinipulloistaan keräämiä muovihärkiä tuunaamalla.

P.S. Ai mitenniin en ehtinyt aamulla tehdä hiuksille yhtään mitään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *