Lisää bensaa pöllöhulluuden roviolle

Kävimme eilen Siperian Ellan kanssa piipahtamassa Aarrekidin showroom-työtilassa Helsingissä. Tapasimme lähes koko Aarrekidin tiimin ja tutustuimme tulevan syksyn mallistoon, jossa pääosassa ovat Aarrekidin rakastetut pöllöt; Ainakin omalta osaltani voin sanoa että juuri pöllöt aikanaan herättivät kiinnostukseni merkkiä kohtaan, pöllöhullu kun olen.

Uuden malliston tuotteiden hypistelyn lisäksi keskustelimme pienen vaatemerkin pyörittämisen arjesta, muun muassa siitä, miten työtehtävät jakaantuvat ja miten vaikkapa tuotteiden tuotanto-olosuhteita valvotaan. Minulle selvisi esimerkiksi että Aarrekidin tuotteet valmistetaan pitkälti samassa suomalaisomisteisessa, Portugalissa sijaitsevassa tehtaassa kuin Noshinkin vaatteet ja että Aarrekidiltä käydään aina tarkistamassa tehtaan tuotanto-olosuhteet ennen kuin yhteistyösopimuksia solmitaan ensinkään.

Mielenkiintoinen vierailu kaiken kaikkiaan, erityisesti kun mukanani oli käsitöiden tekemisestä sekä kangas- ja vaatesuunnittelusta erityisen kiinnostunut seuralainen, joka tuntui osaavan kysyä paljon sellaisia seikkoja, joita en olisi itse osannut ajatellakaan!

Veikkaanpa että uuden malliston tullessa myyntiin syksymmällä lapsen vaatekaappiin muuttavat ainakin pöllöleggingsit ja kenites kauan himoitsemani pöllötyynykin päätyy joskus koristamaan, ei lapsen vaan aikuisten, makuuhuonetta.

2 kommenttia artikkeliin “Lisää bensaa pöllöhulluuden roviolle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *