Kotona – ja suoraan telkien taakse!

Palasimme Tirvasta jonkin aikaa sitten. Heti purettuani suurimman osan tavaroista ja napsautettuani ensimmäisen pyykkikoneellisen pyörimään käynnistin iPadin ja pistin Orange is the new Blackin toisen tuotantokauden pyörimään Netflixistä.

Toinen kausihan on ollut katsottavissa jo 6.6 asti, mutta loma-asunnon erittäin pahasti tökkivän internetyhteyden vuoksi pääsin katsomaan uusia jaksoja vasta tänään. Eilisen postauksen kävin kirjoittamassa lähimmällä ABC:llä, jonne en sentään kehdannut jäädä katsomaan televisio-ohjelmia, varsinkaan kun isäni odotti ostoksineen sivummalla päästäkseen ajamaan takaisin mökille.

Olin rehellisesti sanottuna ehtinyt unohtaa, miten koukuttavaksi sarja oli edetessään muodostunut. Joten voipi olla, ettei uuden kauden katsomisessa kokonaan kestä kovinkaan kauaa. Varsinkaan kun tarjolla on Laura Preponin kaltaista naisherkkua! Koulutyörutistuksen helpotuttua on muuten todella kutkuttavaa uppoutua taas joihinkin parhaisiin sarjoihin. (Oranssihaalaristen narttujen lisäksi ainakin muutamat syötävän herkulliset vampyyrit odottavat aivan nurkan takana.)

Löytyykö linjoilta muita naisvankiladraamaan koukuttuneita?
Mitä kesän uutuussarjaa tai uusien jaksojen voimalla jatkavaa sarjaa fiilistelette?

 

4 kommenttia artikkeliin “Kotona – ja suoraan telkien taakse!

  1. En ole tota Oranssia vankilaa kattonut. Mutta ystävän suosituksesta katsoin yhden jakson My mad fat diarya. Jäin koukkuun! Kannattaa kokeilla sitäkin, löytyy Yle areenasta 🙂

    • Tuota My mad fat diarya on muutama muukin suositellut. Pitäisi melkein tehdä lista kaikista hyvistä, uusista sarjoista ja ottaa niistä parin jakson mittaiset kokeilukierrokset!

    • Ihan kivasti juoksee jo tässä kohtaa juoni, vaikka tuntui että alussa pyörittiin monta jaksoa vielä edellisen kauden tunnelmissa ja teemoissa… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *