Gothic Lolitan paluu

Gothic Lolita on palannut – tosin toistaiseksi vain sisustusrintamalle.

Koska kotonamme siirtyy kepeitä ja karkkivärisiä sisustustekstiilejä ja -esineistöä Malibu Beachille, haaveilen kotinurkkiin vähän synkempää tyyliä loppuvuodelle. Joku trendinenä on ollut kanssani samoilla hajuilla, sillä lähes kaikki ketjut pukkaavan myyntiin kalloja, pitsiä, tylliä ja metalliyksityiskohtia. Tässäpä olisi muutamia suosikkejani useimmin käyttämiltäni tavarantoimittajilta.

Miltäs näyttää – iskevätkö kalman röyhelöhihainen kosketus, kimaltavat kallot ja synkistely söpöilytwistillä?

4 kommenttia artikkeliin “Gothic Lolitan paluu

 1. Musta ja harmaa on aina pop, mutta mulle ei pääkallot sun muut kyllä iske. Ennemmin ihan vaan simppeleitä värejä tai ruutua/raitaa/muuta kuviota. Ristit vielä sulatan, mutta tummassa tyylissäni (kröhöm, ainakin tyylin yrityksessä) olen pyrkinyt kuitenkin yksinkertaisuuteen, jottei olisi ihan sillisaaattia. En sano, etteikö se muilla toimisi, mutta omaan makuun less is more.

  • Mustan ja harmaan kaverille pitäisi ainakin eri sisustusvalmistajien kuvastojen perusteella löytyä kaikkea kivaa erityisesti tänä syksynä. Ja teillä ei sentään nakit karvoita niin pahasti kaikkea tummaa kun nuo meidän katit. Voi luaja, miltä mustat tyynyt näyttää parissa päivässä. 😀

 2. Kolahtaa kylla. Ottaisin noi kaikki mustat tyynyt himaan ihan heti. Toi tikattu on tosi hyvannakoinen! Ma luulen, etta tykkaan noista koska ne kallot ei ole ”in your face” vaan pienia yksityiskohtia.

  Ja toi kuparinvarinen tyyny on ihana!

  • Kallot on munkin mielestä noissa sillain sivuosassa, että niitä ei edes heti huomaa. Ja toisaalta olen ollut kallokuosista tykkäävää sorttia jo pidempään. Joskus viittä vaille täysi-ikäisenä hamsteroin kallohameita, kauppakasseja tms. eikä edelleenkään kyllästytyä.

   Oon tosi huono bloggaaja selvästi, kun mun pitää lukea blogeja ja sisustuslehtiä pari vuotta että lämpeän joillekin asioille. Kuparivillityksessäkään en todellakaan ole ollut trendin aallonharjalla, kun nyt vasta se alkaa nappaamaan. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *