Hikipäivitys

Luulin Keravalla riehuneen ukkosmyräkän, joka sai alikulut ja parkkihallit tulvimaan, terassien aurinkovarjot kierimään pitkin keskustaa ja autot sammumaan teillä virtaaviin jokiin, vilvoittavan ilmaa hieman. Mutta ei, on niin kuumaa ja kosteaa, että tapetit irtoavat kohta seinistä.

Saliohjaukseen pitäisi raahautua heti aamusta, mutta itse asiassa ajatus ilmastoidusta kuntosalista tuntuu houkuttelevammalta kuin koskaan. Kuuttikaan tuskin valittaa lapsiparkkiin joutumisesta, kun otetaan huomioon se tosiseikka että tämä vaikersi juuri yöllä unissaan haluavansa mökille veneilemään. Viikonloppuna karistamme onneksi kaupungin pölyt ja hiet niskastamme. Mies suuntaa lapsen kanssa mökille ja minä piipahdan muutaman päivän partioleirikomennuksella.

Tässä teille, mahdollisesti niin ikään hikivirroista kärsiville jotain virkistävää katseltavaa:
(kannattaa katsoa hyvälaatuisena)

P.S. Vielä tänään ja huomenna voi osallistua Ateneumin lippujen arvontaan!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *