Olisikin Summertime Sadness

Voi ei huomenna on jo elokuu: koulut alkavat, kaverit ja vanhemmat menevät töihin, lapsenvahtiapu-mahdollisuudet katoavat kokonaan, ei löydy enää päiväkahvi tai -saliseuraa, lehdet kellastuvat, kotilot hyökkäävät, millon ne lentomuurahaiset taas tulivatkaan, onkohan kaapissa yksiäkään ehjiä sukkahousuja, irtosiko nilkkureista pohja talvella vai ei, missä on mun kaikki villapaidat.

Elokuu iskee tajuntaan ja haluaisin julkaista jonkun postauksen, jossa olisi tunnelmallisia auringonlaskukuvia, kukkaseppeleitä, paljaita jalkoja, kauniita ihmisiä, pitsimekkoja ja ehkä joku söpö eläin. Liittää mukaan Summertime Sadness:in lyriikoita ja kertoa, miten kesäblues valtaa mielen, vaikkei tarvitsisi, sillä…

Ja sieltä se iskee. Radio Novan hittien hautausmaan vihreä, roikkuvasilmäinen ja yksikätinen zombi Mamban bändipaidassa. Vielä on kesääää jäljelläääääää. Ei, ei, ei. Tappakaa minut nyt heti. Tai nauttikaa vaihtoehtoisesti näistä epäharmonisista, vähän tärähtäneistä ja paikoitellen aika inhoarkisista kesäräpsyistä. Ja muistakaa että VIELÄÄÄ tulee kauniiittaaa päiviäää.

6 kommenttia artikkeliin “Olisikin Summertime Sadness

  1. Tuossa Mambassa kaikista kamalinta on, että sitä ruetaan soittamaan heti juhannuksen jälkeen. Siis mitä ihmettä? Tuo on ainakin tämän opettajan ehdoton inhokkibiisi sekä inhokkisanonta, jota moni oikeasti käyttää… argh! Mutta peukku kukkaseppeleille ja paljaille jaloille, onneksi vielä ehtii hetken lomailla.

    • Joo juhannushan ei ole kesän loppu vaan keskikohta. Sillon ei saa edes kuiskaten puhua kesän loppumisesta. 😉 Rentouttavaa loppulomaa!

  2. Minusta se Mamban biisi on tosi hyvä. Tykkään kun lauletaan että kesää on jäljellä eikä haikailla että nyt se jo meni.

    • Hyvä pointti ja kivaa että se biisi on jonkun mielestä hyvä! Olisihan se tosi ankeaa, jos kaikki menisivät katatoniseen tilaan ko. kappaleen radiosoiton alkaessa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *