Meillä asuu machomies

Ja voin kertoa, ettei näitä elkeitä ole ainakaan peritty tai opittu erittäin arvostavasti, tasa-arvoisesti ja ajoittain jopa ärsyttävän korrektisti naisiin suhtautuvalta aviomieheltäni. Vaan minulta, naiselta, josta on vähintään puoliksi tosissan usein sanottu että miehenä olisin aivan kauhea tyyppi.

Oikeastihan tällaiset edesottamukset menevät lähes sataprosenttisesti lapsen touhottamisen piikkiin, mutta mitä sanoisitte vaikka miehestä, joka koettaisi saada naisen pysymään lattialla makuulla, koska hän on nyt leikisti laiva. Tai ilmoittaisi, ettei isällä ole sitten mitään asiaa tisseille, koska hän haluaa nyt rummuttaa niitä. Niinpä.

Uusimpana älynväläyksenä lapsemme keksi, kirjoitellessani koneella jotain, polvet vartalon alle koukistettuina ”muna-asennossa”, käydä läpsyttelemässä minua pakaroille ja ilmoittaa että ”äiti voisi nyt pomputtaa pyllyä”. Siis anteeksi mitä?

Kuvan komentotilanne ei liity jutun tapauksiin.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *