Perjantain pikavinkki kenkäfriikeille pihistelijöille

Okei jos minulla on yksi lastenvaateheikkous niin ne ovat kengät. Kaupunkikäytössä, varsinkin syksy- ja kevätkeleillä vettä hylkivät, siistimmät kengät on todettu huushollissamme hyväksi. Myös hyvät kumpparit ovat aina mielestäni hyvä sijoitus, vuorella tai ei – lapselle tai aikuiselle. Hankin paljon kenkiä Ellokselta, sillä sieltä löytyy usein merkkikenkiä alennuksesta. Täysihintaisina en niitä raaskisi tai voisi ostaa. Jos siis syksykengät ovat hankintalistalla, käykää ihmeessä kurkistamassa nekin alennukset.

Nyt vain tällainen lyhyt pikavinkkaus, sillä meillä on kotona kaaos isolla alkukirjaimella. Tiskit, lajittelemattomat pyykit, tarhainen keittiö, kuolleet leikkokukat, likaiset kissanhiekkalaatikot ja kymmenkunta muuta askaretta odottavat hoitajaansa. Nyt on vain pakko kääriä kuvitteelliset hihansa ja ryhtyä siivoushommiin ennen kuin jokin noista sotkuista herää eloon ja hyökkää kimppuuni…

P.S. Jos huomaatte akuutin kerho-/sisä-/päiväkotitossutarpeen, Kideblogeilla pyörii tuolla bannerissa 20% alennus Tohvelisankarin tossuihin, jotka ovat ainakin Kuutilla palvelleet hyvin päiväkotikäytössä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *