Päivän minityyli: Timantit on ikuisia

Oli ihan pakko heittää tuo otsikkoon, vaikkei kyseinen artisti tai kappale oikein nappaakaan – tuskinpa se tuli kellekään suurena yllätyksenä. Mutta asiaan eli ihaniin timantteihin ja asuun; Kuvasimme lapsen kanssa nopsasti päivän asua ennen kuin siirryimme pihalle hiekkaleikkeihin. Koska en uskalla antaa järjestelmäkameraamme, olkoonkin vanhaa sellaista, kaksivuotiaan käsittelyyn, oli kuvauskohteena itseoikeutetusti meistä nuorempi ja hienommalla collegepuserolla varustettu osapuoli.

Lapsen kuvaaminen on tällä hetkellä oikeasti aika mukavaa, sillä tämä vaihtaa oma-aloitteisesti asentoa ja tuntuu viihtyvän kuvattavana. Montaa kertaa ei kuitenkaan kannata kuvitella säätävänsä esimerkiksi valotusta tai tarkennuksia kohdalleen ja kuvat täytyy napata ripeässä tahdissa. Lisäksi täytyy tietysti huomata kanssaihmiset sekä lapsen turvallisuus kurkkimalla joka kuvan välissä yleistilannetta: mitä lapsi tekee ja tuleeko jostain suunnasta joku, joka tulisi ottaa huomioon. Saapa nähdä, kuinka kauan tämä vapaaehtoisen poseeraamisen vaihe kestää; Aion ottaa siitä ainakin ilon irti!

Eilen oli ensimmäistä kertaa pitkään aikaan niin viileää, että ohuiden leggingsien kaveriksi uskalsi pukea lapselle ohuen collegepuseron, vaihtaa aurinkohatun lippapipoon ja antaa kengiksi vaihtelun vuoksi siistimmät kangastennarit viime aikoina paljon käytössä olleiden mökkiläpykkäiden sijaan. Kylläpä näyttää heti skarpimmalta, vai mitä sanotte?

Huppari: Mini Rodini (Facebookin MR-ryhmästä ostettu) /Lippapipo: Nosh /Leggingsit ja tennarit: H&M /Sukat: Lindex

 

8 kommenttia artikkeliin “Päivän minityyli: Timantit on ikuisia

  1. mä oon miettinyt, että onko nuo timantit vähän tyttömäisiä meidän jannulle, mutta ainakin sun kuvissa ne sopii pojalle tosi hyvin! Ehkäpä alan itsekin metsästää niitä 🙂

    • Musta toi ei ollut yhtään ”tyttökuosi”, varmaan nimenomaan mustasta pohjaväristä johtuen. Tuli mieleen Afrikan tähti, Lumikin kääpiöiden timanttikaivos ja erilaiset seikkailukertomukset. 🙂

  2. Mä aina ihastelen teiän lapsen noita leggareita. Kerran mä etin kaupasta poikien osastolta leggareita kunnes tajusi että aahaa näitä löytyykin siis vaan tyttöjen osastoilta. 😀 Harmikseni meillä alkaa käymään koko 92 pieneksi enkä mistään oo isompia löytäny. Tollaset ois just hyvät tarhassa sisätiloissa riehumiseen..

  3. Ihan selkeää editorial-ainesta! Heti lähdet Lailalle myymään lapsesi sielua ja muistat pitää sen aina noin hoikassa kunnossa jne.. Mut siis ihan uskomaton, kuinka mahtavasti Kuutti poseeraa! Päde on sellanen elosalama, ettei siitä saa muuta kuin tärähtäneitä kuvia. Pitääkin laittaa photarin kautta ne ilman-housuja-juoksukuvat blogiin tässä päivänä jonakin. Meidän kamera ei ehdi tarkentaa edes siinä ajassa kun herra on jo viuhtonut pois paikalta. Manuaalitarkennuksella ei pysyis perässä, ei hetkeäkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *