Olohuoneen sisustusta tänään

Olohuone näytti niin paljaalta ilman verhoja että päätin koristaa sitä tällä kertaa tuollaisella kartanon ovien pariskunnalla. Tyynyistä osa muutti Malibu Beachille ja jäljelle jääneiden värit valitsin kestosuosikkini, miehen taanoin joululahjaksi hankkiman Pauli serkun valosarjan, palleroista.

Huone on ollut viime viikkoina tavallista enemmän tyhjillään, mutta nyt sen vakiokäyttäjä muuttanee taas merkittävän pituisiksi jaksoiksi pönöttämään työtuoliinsa. Kesälomat on lusittu ja arki voi alkaa. Ja iltojen viilentyessä sekä pidentyessä pikkuvalot pääsevät taas tositoimiin ja koristetakkaan voi ehkä pian sytyttää tulen lepattamaan.


4 kommenttia artikkeliin “Olohuoneen sisustusta tänään

    • Etsimme nykyistä eteisen tapettiamme parista, kolmesta rautakaupasta ja luulimme, ettei sitä saa enää mistään. Päädyimme nappaamaan tuon olohuoneen tapetin hätävaraksi alekorista ja sitten eteisen tapettia löytyikin neljännestä kaupasta. Tapetti on ostettu K-raudasta, mutta siitä on ainakin kolme vuotta, joten sitä tuskin enää löytyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *