Päivän poset eli ankkanaaman uusi tuleminen

Julkaistu 8.9.2014

Lapsen päivän asua siis luvassa. Kuten aikaisemminkin olen näiden asukuvien yhteydessä todennut, miniavecini poseeraa nykyään ensinnäkin kohtuullisen kiltisti sekä mielellään ja toisekseen ajoittain ihan viihdyttävällä tavalla. Tänään esimerkiksi ikuistin viimeiseen kuvaan lähes tyylipuhtaan ankkanaaman. Aika söpöä…

Asu koostui Lindexin muumileggingseistä, Elloksen tennareista, Hennesin pitkähihaisesta perus-t-paidasta, jota ei kuvissa näy sekä saman ketjun sukista, Seppälän keltaisesta välikausitakista (josta kirjoitin aikanaan täällä), Noshin lippapiposta sekä veljen etelän matkatuliais-merirosvohuivista, jonka lapsi väen vängällä halusi yllensä.

Kokonaisuus ei ole mitenkään täysin väri- tai tyylikoordinoitu ja vaikka viimeisen päälle hiotut asut yleensä miellyttävät silmääni, halusin julkaista nämä kuvat osittain siksi, että tätä meilläkin arkipukeutuminen usein on; Kiireessä, likaantumisen takia vaihdettuja asun osasia, lapsen käyttöönsä vaatimia vaatekappaleita, jotka eivät sovi muuhun asuun tai alunalkaen yhdessä käytettäväksi suunniteltujen vaatteiden sopimista lapsen päälle ihan eri vaiheissa tämän kasvua. Kuitenkin, parhaani mukaan, blogini sloganin mukaisesti, tinkimättömästi kauniimpaa arkea tavoitellen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *