Booo-OOh

Jos synttärikoristeet eivät roikkuisi edelleen olohuoneen ja keittiön katossa, saattaisin harkita järjestäväni pikapuoliin Halloween-juhlat, uskokaa tai älkää. Parantumaton häärääjä tässä moi. Mutta ehkä tällä kerralla tyydyn vain jakamaan vähän juhlainspiraatiota kanssanne. Lompakko ja pää kiittävät, kun en rohmua itselleen enää yhtään enempää hommia. 

Jos joku teistä päättää ottaa ilon irti kotomaahamme koko ajan vahvemmin rantautuneesta syksyn juhlasta, olkaapa hyvät ja napatkaa kollaaseista kivoimmat idean päältä: viirinauha, tarrat ja viuhkat sekä paljon muutakin oheistavaraa löytyi Pop up kemuilta ja nuo söpöt pahviastiat ja -naamiot, servetit sekä kynttilä puolestaan H&M:ltä.

Täytyy muuten sanoa, että suhtaudun itse Halloween-hössötykseen varovaisen positiivisesti; Suomen syksy on niin pitkä ja pimeä, että siihen mahtuu useampikin syy pistää pirskeet pystyyn! Mitä mieltä olette Halloweenista: Hauska lisä syksyihin vai ärsyttävää hapatusta?

 

 

9 kommenttia artikkeliin “Booo-OOh

 1. Tykkään ihan hurjasti Halloweenista, sillä äitini järjesti aina ihan huiput Halloween-kekkerit 🙂 Tosin nyt ollaan lähdössä Halloweeniksi reissuun, mikä rajoittaa juhlien järjestämistä.

  • Vitsi haluaisin olla sellainen mutsi, joka järkkää parhaat Halloween-bileet. Kunhan tuo lapsi ensin vähän kasvaa ja alkaa tajutakin asioista enemmän. 😉

 2. Meillä ihan vakkarikamaa, lapset rakastaa ja kun ovat isänsä puolelta anglosaksoja, niin mitään estettä ei ole – istuu nätisti kahden kulttuurin kotiin. 

  • Histuu kuin ansikas! Loistavaa, mäkin haluan jonkun oikean syyn juhlia halloweenia. Leikin aina että mulla on syy juhlistaa pääsiäistä överisti ihan vaan siksi että edes osa äitini suvusta on ortodokseja. Mistä siis vielä syy halloweenille? 😀

 3. Meillä on monesti pidetty sudareiden yöretki pyhäinpäivän viikonloppuna ja siellä on sitten pidetty kauhukekkerinaamiaiset. Nytkin tupsahti kutsu ystävän synttäri/Halloweenhenkisiin kauhunaamiaisiin, mutta valitettavasti on vielä kahden vaiheilla, päästäänkö osallistumaan.

  Vanhoista bileistä on kyllä kaapit väärällään lepakkonauhaa, hähäkinseittiä ja kurpitsan mallisia kynttilälyhtyjä. When talking about party, more is always more.

  • Meilläkin on usein sudenpentu- ja seikkailijaosastoilla ollut jotain halloweenhässäkkää, kun lapset ovat sitä itse toivoneet. Mullakin on kassillinen halloweenkamaa kellarissa…

 4. Lapset ovat valitettavasti kasvaneet ja erilaisiin halloween-vetimiin sonnustautunut äiti on pelkästään nolo. Mutta kyllä tänäkin vuonna laitetaan itse kaiverretut kurpitsalyhdyt pihalle, varaudutaan pienempiin pelottaviin vieraisiin ostamalla karkkeja. Jos ketään ei käy, maistuu ne omallekin porukalle.

  • Kurpitsalyhtyjen kaivertaminen on tosi kivaa! Parina vuonna olen tehnyt, tosin kerran lyhty homehtui niin että sen sisältä löytyi aimo tuppo vihreää ”tukkaa”. Halloween-yllätyksen hengessä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *