Kyllä mun piti, mutta…

Taas näitä päiviä.

Pääsinkin koulusta aikaisemmin kuin ajattelin. Kotona odotti kaaos ja arvelin, että ehdin tässä muutamassa tunnissa siivoilla nurkkia edes vähän. Noh, osa teistä ehkä tunnistaa tilanteen, jossa laitatte pyykkipinon pesukoneen päälle koriin odottamaan ja ajattelette, että ripustatte ne ihan kohta. Ja sitten siivoatte asunnon. Sen jälkeen kirjoitatte lyhyen kouluhomman, käytte läpi kuvat ja postaatte vaikkapa reissusta. Paria Youtube-videota ja ihan pikaista Tumblrissa roikkumista myöhemmin huomaatte että puolitoista tuntia on kadonnut kuin huomaamatta. Hups. 

Ei mennyt taas ihan niin kuin Strömsössä. Palataan niihin Tanskakuviin ja -tunnelmiin sitten myöhemmin.

P.S. Pahimmat sekoilut päätyvät instagramin, blogin ja Facebookin sijaan tänne.

 

2 kommenttia artikkeliin “Kyllä mun piti, mutta…

  1. Tietkö miten lohduttavaa on kuulla, että tuollaisille suhteellisen tehokkaille ja järjestelmällisillekin tyypeille käy siis joskus noin! 😀 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *