Päivän asu: Hörselöitä ja kangasmaihareita

Päivän asua vaihtelun vuoksi; Jotenkin kummasti asukuvia tulee otettua ainoastaan viikonloppuisin jos silloinkaan. Näin talvisaikaan kun kuvaajajärjestelyt ja sää- sekä valaistusolosuhteet kun ovat lievästi sanottuna haastavia. 

Aamulla vaatekaappini sisältöä tuijottaessani teki mieli kiskoa päälleni jotain mahdollisimman hempeää. Päädyin pilkkurusettipaitaan, jonka sisään kuuluisi leikkauksen asettumisesta päätellen sulloa merkittävästi pienempi tissipari, pitsihamoseen, fleecesukkahousuihin (joita ylistin juuri myös Momfien puolella), kangasmaihareihin ja palmikkoneule-jättitupsupipoon. 

Suuntasin heti asukuvien oton jälkeen paikalliselle ulkoilualueelle reippailemaan isäni, veljeni ja Kuutin kanssa, joten kenkien sekä takin alta esiin jäävien jalkojen piti olla riittävän järkevät kukkulakiipeilyä silmällä pitäen. Pahuksen muu elämä, kun rajoittaa pukeutumista! Vai miten se oikein menikään…

P.S. Huomatkaa vimpan päälle seksikkäät kynteni korukuvassa.

Pusero: Fida Kerava / Hame, kengät ja sukkahousut: H&M /
Lintusormukset: Monki / Riipus ja kivisormus: Kalevala Koru  /
Polvisukat: Lindex / Pipo: Ellos /
Naaman ja sormien turvotus: Risteilyn, joulun ja uudenvuoden peruja,
helpottanee helmikuuhun mennessä tällä aineenvaihdunnalla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *