Sitä vaan että silkkaa rakkautta

Minulle iskee aika harvoin sellaista pakko saada-kohtausta. Mutta kutikutimiia:n instagram-kuvien myötä päädyin tilaamaan täysin spontaanisti ja välittömästi sormet kännykän näytöllä täristen ja toinen käsi verkkopankkitunnuksia käsilaukusta hamuten jotain sellaista, minkä hankkimista olisin normaalisti harkinnut yön yli. Ihan jo hinnankin vuoksi. Eikä ole kaduttanut. Ei hetkeäkään.

Mitä kaunein ja persoonallisin, superlämmin, neulottu ja lampaanvillalla täytetty intiaanipipo on ihastuttanut (ohikulkijoita, kavereita, päiväkodin hoitajia, muita lapsia ja naapureita) kaikkialla missä olemme lapsen kanssa liikkuneet. Eikä mielestäni suotta. Ja se natsaa eikös natsaakin varsin kivasti yhteen myös tämän talven toppatakin kanssa?

Kuten sanottua, sitä vaan että silkkaa vaaterakkautta. Ei sillä, etteikö tuo lapsikin olisi aika kiva.

 

5 kommenttia artikkeliin “Sitä vaan että silkkaa rakkautta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *