Tyylikristallipallosta näkyy: Kesän suosikit

Aurinkoisen lauantain, jonka olen viettänyt mieluummin crossingtunnilla, salilla ja pyöräilemässä kuin koneen äärellä, alkuillan kunniaksi voisin heittää ilmoille kesäennustuksen. Nimittäin siitä, millaiset jutut sekä mitkä vaatekappaleet ja kengät tulevat olemaan käytössä hajoamiseensa tai totaalikyllästymiseeni asti ensi kesänä.

Ensimmäisenä mieleen tulee kiistatta tuo mekko, joka on juuri sopivan pituinen ollakseen vilautusvaaraton, muttei kuitenkaan maassa laahaava. Se peittää käsivarret, on vilpoinen ja selästä avoin. Plussana kiva kuosi, muttei kuitenkaan niin villit värimaailma, että siihen kyllästyisi heti tai sitä olisi vaikea yhdistellä. Kaveriksi sopinee niin kesäsuosikkini huiviturbaani, erilaiset hatut kuin sulka- ja kukkapannatkin.

Korujen osalta kirkkaat perusvärit, sekalaiset etniset vaikutteet, eläimet ja useiden korujen kasaaminen pitänevät edelleen pintansa. Tuon Marimekon huivin aion ottaa kesällä tehokäyttöön ja ellen pidä noita lempparikorkokenkiäni lähes kaikissa kesän korkkaritilaisuuksissa, taustalla on jotain todella radikaalia kuten nilkan katkaiseminen. Meikkipuolella veikkaisin kreisien huulipuna- ja luomivärikokeilujen pääsevän taas ilmojen lämmetessä ja valon määrän lisääntyessä valloilleen. Ja pastelliset kynsilakat, ah!

Mitä vaatekappaleita, asusteita tai tyylivaikutteita ennustatte tuleviksi kesähiteiksi – omaan käyttöön tai muille?

2 kommenttia artikkeliin “Tyylikristallipallosta näkyy: Kesän suosikit

    • Ämmämmmmmmmiiitää on tapahtunut, kun Lily ilmoitti tästä kommentista NYT? 😮

      No kengät on enivei H&M:n viime kesän mallistoa eli tuskin löytyy enää. :<

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *