Aliasraivoa, skumppaa, vyötiäishortseja ja naurua eli #teammomfie Keravalla

Huh huh mikä päivä! Hyvällä, sekopäisellä ja alavatsakramppaavalla tavalla. 

Raissi raivosi joutuessaan Alias-väijytyksen uhriksi, Emmi tunsi itsensä heti muotibloggaajaksi saatuaan villalierihatun päähänsä ja Iksu löysi hyvänmakuisen alkoholittoman kuohuviinin. Eräs urheiluverkkaribloggaaja hukkasi korteistaan numerot useampaankin kertaan, jaoimme Prismamuistojamme (?!) ja suunnittelimme tulevia sähellysreissuja.

Paikallisen lastenvaateverkkokaupan Coolkidsin omistaja kävi esittelemässä iltapäivällä kaikille siihen mennessä paikalle ehtineille Papun kevätmallistoa. Sinapinkeltaista, ananaksia, kolmioita, vahvaa turkoosia, taskuja, puolikuita, salamuurahaisia ja baggyhousuja, äääh, olisin voinut napata koko mallistokorillisen vaatteita itselleni. Noh, se siitä. Totesimme myös, että aikuisille pitäisi ehdottomasti olla saatavilla vyötiäiskuosisia, collegekankaisia kesäshortseja.

Pidimme tiimalasipuheenvuorojen rytmittämän esittelykierroksen, puhuimme lasten tekemällä tekemisestä ja huonoista tequilakokemuksistamme. Vertailimme housukaavoja, pohdimme kolajuomien hampaita syövyttävää vaikutusta ja lätisimme työ- sekä opiskelusuunnitelmistamme. Puheenaiheet vaihtelivat enemmän tai enimmäkseen vähemmän johdonmukaisesti kaikesta maan ja taivaan välillä, päättyen usein tavalla tai toisella monia meistä yhdistävään teemaan – bloggaamiseen.

Keskiyön paremmalla puolella intouduimme lähtemään paikalliseen baariin ja räpiköimme metsän sekä lähes aution keskustan läpi kohti tanssipaikkaa. Matkan varrella sattui pieni viinivahinko ja totesimme vedenkin olevan Keravalla kalliimpaa. En rehellisesti sanottuna muista, milloin olen jaksanut lähteä juhlien jälkeen vielä uloskin, joten oli ihan virkistävää selvitä ulos kotiovesta.

Silkkitassu ja louna olivat varanneet meiltä vierashuonepaikat jo hyvissä ajoin ja ”pahin Nanna” päätyi lopulta punkkaamaan olohuoneeseemme viritetyllä vieraspatjalla. Aamulla söimme jämiä, paikkasimme nestevajausta kivennäisvedellä ja tuoremehulla sekä pelasimme erän Catania. Puolenpäivän aikoihin tupa oli tyhjä, ellei mittavaa tyhjien pullojen pinoa eteisessä sekä keittiössä vaanivaa tiskivuorta lasketa…

Otetaanhan hei pian uusiksi?

 

 

 

20 kommenttia artikkeliin “Aliasraivoa, skumppaa, vyötiäishortseja ja naurua eli #teammomfie Keravalla

 1. Oli huippua! Kiitos emännälle <3

  Väsyttää, turvottaa ja ääni on käheänä, eikös se ole merkki hyvistä juhlista? 😉 tällaisten bileiden perässä mielellään matkustaa 400 kilometriä suuntaansa. 😀

 2. Miks pitää sekoittaa numerot ja kirjaimet samaan peliin? Eihän sitä voi millään ymmärtää. Phyh. Kiitos ehtoisalle emännälle ja seuraneidoille! Erityiskiitos Paha-Nannalle about seitsemän pisteen pelitoveruudesta. Kooma, mikä se on?

  • Meidän perheen juustokakkumestari eli mies tekee juustokakut aina samalla perusreseptillä, johon vaihdetaan vain ”vaikuttavat” aineet eli perusmaut.

   Pohjaan tulee

   – 50g sulatettua voita tms.- Vähintään 200g keksejä, maku oman maun mukaan (esim. suklaavohvelit, minttu-Dominot jne.) Keksit murskataan, sekoitetaan voihin ja pohja”taikina” painellaan leivinpaperilla pohjustetun irtopohjavuoan alimmaiseksi. Täytteeseen tulee aina – 250g mascarponejuustoa- 2dl vaahtoutuvaa vanilijakastiketta – 5 liivatelehteä- 2rkl kiehuvaksi kuumennettua sitruunamehua (johon liivatelehdet sekoitetaan)- Makuosa Vanilijakastike vaahdotetaan, sekoitetaan mukaan mascarpone ja lopuksi liivateliuos SEKÄ OMAVALINTAINEN MAKU esim. jokin marja, limetti, Wiener Nougat rouhe tms. joko makeampi tai raikkaampi.  Tämä kerros levitetään keksipohjan päälle ja annetaan hyytyä 5h jääkaapissa Kiillesysteemiin tulee- Marjaa tai hedelmää soosiksi ”ajettuna”- 4 liivatelehteä ja 2 rkl marjamehua, joka kuumennetaan ja johon liivatteet liotetaan Välikerroksen hyydyttyä kaadetaan kiilleosa päällimmäiseksi ja siihen voi ripotella koristeeksi jotain syötävää esim. lehtiä, hedelmänpaloja tai marjoja. Lopuksi kakun annetaan hyytyä yön yli jääkaapissa.

   • Kiitos! Monta ohjetta vielä samassa.

    Oli jo ennestään blogin perusteella sellainen mielikuva, että sinulla on käynyt onni kun on miehiä jaettu. Mutta että juustokakkumestarikin vielä.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *