Keittiössä kuultua ja monta syytä kilistää huomenna

– Saanko iskä syödä tota juustokakkua?
– Ei se valmistu tänään, sen pitää hyytyä yön yli.
– No huomenna sitten?
– Ei kun sinä menet ukille ja mummille kylään.
– Kuka sen kakun sitten syö?
– Tänne tulee sellainen kauhean iso lauma tosi nälkäisiä naisia ja ne pistelee kaiken kakun suihinsa…
– Oi voi. Harmi.

 

Miesten ja lasten suusta sen totuuden kuulee?

 

***

Huomenna kilistellään kuohuvalla. Ai miksi? Paristakin eri syystä.

Yhteisbloggaamiseen kuuluu tapaamisten ja reissujen järjestäminen, eikös?

#Momfien porukkaa on nähty erilaisilla kokoonpanoilla niin kotimaassa kuin naapurimaissakin, osaan tiimistä olen törmännyt viimeksi StreamTeamin illanvietossa ja isompaan osaan mekkoiltamissa alkukeväästä.

Näitä huipputyyppejä ei kuitenkaan voi nähdä liian usein ja tällä kertaa taas muutama uusi naama uskaltautuu Norppalaan tutustumaan kanssabloggaajiinsa. Vieraanvaraisuuden opittu tai peritty piirre nostaa päätään eikä meillä lasketa, ollaanko ennestään tuttuja – tänne vaan kaikki!

Toinen syy on se, että kaikkensa antaminen taisi viimeaikaisten käänteiden perusteella kannattaa. Ajattelin nostaa sillekin epävirallisen lasillisen huomenna. Vaikka sitten ihan itsekseni ja tyytyväisenä myhäillen.

Olen melkeinpä typerän innoissani aikuisten kesken vietettävästä illasta hyvän ruoan, juoman ja sekavien juttujen parissa. Mutta miksipä ei saisi olla; Luulisi itse kullekin lapsiperhearjen, töiden ja opiskelujen välissä palloilevan pystyvän perustelemaan itselleen pienen paussin toisinaan?

Iih, huomenna!

 

 

4 kommenttia artikkeliin “Keittiössä kuultua ja monta syytä kilistää huomenna

  1. Ihana välillä hengähtää niin ettei tarvi ottaa vastuuta mistään. Muusta ku et tuo silkkitassun hengissä perille ilman autotoilailuja kun ajaa ekaa kertaa vieraaseen kaupunkiin. (vai kylään?)

  2. Ihanata 🙂 oon jo valmiiks ihan zen kain aloittaa viikonlopun viiden tunnin bussimatkalla napit korvilla ihan omissa oloissani. 

    Mahtavaa! Huomiseen!

  3. Ääääää! Keväisin pitäis olla joku tapahtumienjärjestämisrajoitus jonka tietysti saisin ite päättää. No, mä yritän tälle lauantaille suoriutua lapsenhoidosta, kaksista synttäreistä ja yksistä tupareista, mutta osa musta on kyllä siellä teidänkin kanssa! Superkivaa iltaa kaikille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *