Vaiheessa

Selkäkuva kaipaa vielä (hartioista housunkaulukseen asti ulottuakseen) parantumista, uusia paloja, olemassaolevien osien lisäväritystä tai ainakin yläkaaren reunojen täyttämistä…

Joidenkin linjojen vahvistamista, suunnittelua ja tuhottoman määrän nakuttamista. Sekä tietysti syrjään pistettyä rahaa ja rasvaamista ja välivaiheissa elon sietämistä. Kuvassa näkyvistä paloista pienimmät neljä on muuten värkätty paikalleen eilen ja otettu esiin vain rasvaamista ja uusien kelmujen asettamista varten.

Onneksi projektilla ei ole kiire. Eihän se ole valmistuessaan mikään ihan pieni kuvakokonaisuus.

 

3 kommenttia artikkeliin “Vaiheessa

 1. Onko tatskan mallikuva sun itse piirtämä? Kuvaidea näyttää kivalta, varsinkin jos tulee koko selkä samalla tyylillä, mutta pakko sanoa, että on kyllä vähän hataran näköistä viivaa ja varjostusta… Ehkä kuvan mustavalkoisuus korostaa jotenkin tiettyjä juttuja, koska Insta-kuvassa näyttää vähän erilaiselta. Saako kysyä että missä teetät tätä? Tarkoitus ei nyt ole ilkeillä, mutta itsellä menisi kyllä tatskaaja vaihtoon. Kritiikistä huolimatta tärkeintähän tietty on, että kuvan kantaja ja tekijä itsekin ovat tyytyväisiä. 🙂

  • Joo mustavalkoisuus vaikuttanee, plus uusissa paloissa (joita nyt iso osa) se, että ovat vielä keskeltä ihosta punoittavia eikä väri ole asettunut aloilleen. Instakuvassa huomaa ehkä paremmin sen, että punoitusta ja turvotusta on vielä aika paljon kuvanottohetkellä.

   Yläkaaressa testattiin erilaisia varjostuksia noihin reunoihin ihan tarkoituksella ja todettiin, että vedetään kokoruskeaksi sisältä ne reunat lopulliseen versioon.

   Ja viivojakin vahvistetaan tarpeen mukaan, mulla kun on selässä jonkin verran arpikudosta, mihin joka kohtaan ei väri välttämättä ota samalla lailla kuin ”ehjään” ihoon.

  • Kattelin ihan samaa! Tollasissa tatskoissa vielä näkyy virheet niin helposti. Mutta eihän sillä oo mitään väliä jos tosiaan omaa silmää miellyttää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *