Stop the press eli viimein kampaajalle!

tukka.001 tukka2.001 tukka3.001

Auts, totuuden hetki koittaa eli suuntaan huomenna kampaajalle. Tällä lienee mukavaa, kun iät ajat pituutta virunut, leikkauksestaan täysin karannut, tasapitkä ja -paksu sekä huonosti hoidettu kuontaloni törkätään työn alle. (Anteeksi kampaajalle jo etukäteen!)

Toiveissa olisi hyvin ”epätasainen” polkka, lyhyellä takaosalla ja pidemmällä etuosalla. Ja jottei mene vaikeaksi, olen viehättynyt ajatuksesta saada mahdollisesti keskenään eripituiset sivuosiot ja lyhyemmän sivun etuosasta lähes lyhyeksi leikattu alue.

Värimaailmassa mennään varmaankin taas vaalennuksella ja jollain pastelli- tai shokkivärillä, mutta se, toteutetaanko väri pystyraidoilla, isoilla väriblokeilla, eri pituuksien värjäämisellä keskenään erilaisiksi vaiko… Noh, sanotaan näin, että värjäys on se suurin kysymysmerkki.

Löytyisikö viime hetken vinkkejä tai ehdotuksia? Auttakee!

 

2 kommenttia artikkeliin “Stop the press eli viimein kampaajalle!

  1. Riippumatta siitä mitä väriä haluat, mä näkisin sulla omanvärisen juurikasvun. Kivoimmalta se usein näyttää silloin jos oma juuresta kasvava sävy on muuta tukaa tummempi. Se on helppohoitonen siinä mielessä, että kasvava tukka tyvikasvuineen ei pilaa väriä. Ja trendikäskin se on. Eikö sulla oo semmoinen tummahko maantienvärinen? Se sopis passelisti kylmän tuhkanvaalean tai platinanvaalean kanssa.

    • Varsinkin superlaiskana tukanlaittajana ja -huoltaja komppaan tätä täysillä. Esim. sen pastellipinkin kanssa juurikin tuhkanharmaa juurikasvuni oli yllättävän kiva. Sikäli mikäli juurikasvun kanssa osaa elää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *