Inhorealistisia tukkakuvia

IMG_6554IMG_6539 IMG_6561

Eli miltä hiukset näyttävät täyspitkän työvuoron, aamun jälkeen kaksi kertaa pyöräilykypärän alle sullomisen, 20km pipo päässä pyöräilyn, aamuvuoron kunniaksi jälleen pesemättä jäämisen ja näin ollen tiistaisen kuntopotkunyrkkeilyssä hikoilemisen jäljiltä. Kampaamattomina, muotoilemattomina ja asettelemattomina.

Sanoisin, ettei vieläkään kauhean pahalta. Ja se on juuri se, mitä lähdin (jälleen) hakemaan. Epäsymmetristä ja itsessään, laittamattomanakin kiinnostavaa mallia ja väriä, joka olisi armollinen juurikasvun ja olemattoman hiustenlaiton suhteen.

Ehkä joskus osun kameran eteen puhtailla ja paikalleen nykerretyillä hiuksillakin, mutta eiköhän näistäkin kuvista saa selkoa siitä, mitä tukalle pääpiirteissään tehtiin.

Mitäs sanotte?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *