Tervetuloa kurkistamaan uutta kotia!

IMG_6636 IMG_6631 IMG_6620  IMG_6617 IMG_6619 IMG_6612 IMG_1889 IMG_1890 IMG_1867  IMG_1881 IMG_1886  IMG_1869 IMG_1876 IMG_1873  IMG_1859 IMG_1879IMG_1856 IMG_6626IMG_1851 IMG_1885IMG_1839 IMG_6637IMG_1846 IMG_1888IMG_1845

Eräänä sunnuntaina, hieman yli kuukausi uuden asunnon avainten saamisen jälkeen sain aikaan otettua asuntokuvia, osan tosin vaan puhelimen kameralla, mutta kuitenkin.

Sitä ennen asunnossa oli rakennettu kokonaan uusi vaatehuone seinineen ja ovineen sekä vaihdettu yläkerran ovet ja ovenkarmit, uusittu yläkerran lattia, maalattu yläkerran kylpyhuone lattiasta kattoon, remontoitu tuulikaappi, koottu 1500 kiloa huonekaluja, purettu muuttolaatikot yhtä lukuunottamatta, tapetoitu, itketty, kiinnitetty tauluja, hermoiltu, vaihdettu tyynynpäällisiä, kiroiltu, sirkkelöity lattia- ja peitelistoja, valvottu öitä, työllistetty puoli sukua apujoukoiksi ja syöty remonttikaaoksen keskellä pizzaa.

Olimme asunnon vapautumista odotellessamme ja remontin pahimman alun yli melkein kaksi viikkoa evakossa ja senkin jälkeen jouduimme käymään pitkään suihkussa vanhemmillani. Radiohiljaisuutta onkin kestänyt täällä blogissa aika pitkään harvemman tai lähes olemattoman postaustahdin merkeissä, mutta eiköhän tämä pikkuhiljaa tästä. Järki meinasi lähteä ja painokin putosi kolmisen kiloa. Eiköhän joulun aika korjaa sen tilanteen, halusin tai en ja stressikin laantunee hiljalleen.

Uudessa kodissa on siis alakerrassa keittiö, olohuone, pieni, epäkäytännöllinen eteinen tuulikaappeineen, kodinhoitohuone-vessa ja käynti pienelle pihalle, jota hallitsee suhteessa jättimäinen terassi valo- ja sadekatteineen. Yläkerrassa on kaksi kivan kokoista makuuhuonetta, joista toiseen rakensimme miehen työnurkkauksen ja vaatehuoneen. Yläkerran suihkuhuone-vessasta on käynti saunaan, jonka saamisesta omaan kotiin olemme enemmän kuin onnellisia. Neliöitä on hieman vajaat 80 ja näillä olisi tarkoitus selvitä pitkään!

Mitäs sanotte näiden kuvien perusteella?

 

9 kommenttia artikkeliin “Tervetuloa kurkistamaan uutta kotia!

    • Noissa isoissa ”arkuissa” tuolla taustalla on Duplot, legot, autot ja askartelukamat. Niihin mahtuu sellainen pienikokoinen aikuinen oikeasti sisään. 😀

      Ja toisella seinällä on kaksi kaappia, niitä Ikean Stuva sarjan korkeampia hässäköitä, joihin menevät yläosiin vaatteet ja alaosassa on 4 isoa lelulaatikkoa.

  1. Vau! Hienolta näyttää! Kivat ratkaisut lastenhuoneessa noi laatikot. Ja vessan kaapit oli ihanat (ne missä 4 kaappia yhdessä) wautsiwau! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *