Tervetulotoivotus ja esittely

Hei sinä! Ja tervetuloa!

Jos olet löytänyt tiesi tänne blogin vanhan osoitteen puolelta, olen iloinen että olet mukana! Huomenna päästään taas kiinni normaaleihin postauksiin.

… Mutta tänään ajattelin kertoa hieman siitä, kuka olen ja mistä oikeastaan bloggaan. (Parhaan kuvan blogin sisällöstä saa toki sukeltamalla rohkeasti arkistojen pariin. Arkistoja voi selata aikajärjestyksessä tai poimien itseä kiinnostavia juttuja kategorioiden avulla.)

Olen 23-vuotias vaimo, äiti, sisar ja tytär. Toimin myös yhden muotovaliomäyräkoiran ja kahden sosiaalitapauskissan emona.

Perheeseemme kuuluu lisäkseni minua viikon vanhempi aviomies ”L” sekä maaliskuussa 2012 syntynyt esikoispoikamme ”Kuutti”.

Opiskelen sosiaalialaa. Aktiivisemmin opinnot jatkuvat taas syksyllä, kun taapero aloittaa osapäivähoidon. Vapaa-ajallani pyrin ylläpitämään kohtuullista peruskuntoa, tekemään silloin tällöin harrastelijataidetta, lukemaan kirjoja, sisustamaan kotia ja pelaamaan pesäpalloa aina kun siihen tarjoutuu tilaisuus.

Nautin blogien lueskelusta sängyssä, hyvin tehdyistä sisustusohjelmista, nuotiolla istuskelemisesta, ukkosmyrskyistä, tähtisädetikun kanssa rakettien katselemisesta, kauniista asioista, sanoilla leikittelevästä huumorista, kynttilänvalosta ja puhtaasta kodista.

Olen innokas partiolainen, ohjaan omaa ryhmää ja suunnittelen silloin tällöin myös isompia ja pienempiä tapahtumia lippukunnassamme. Partioharrastuksen ei kannata antaa hämätä; Haaveilen siististä sisätyöstä: Vaikka erämaavaellukset ja kesäleirit ovatkin mukavia, enimmän osan ajasta haluan nauttia lämpimässä nukkumisesta ja kuivista sukista.

Olen kala-kasvissyöjä, aloitteleva ituhippi ja poden jatkuvaa huonoa omatuntoa ympäristön tilasta. Sekä ekologisesti että eettisesti järkevällä tavalla kuluttaminen, asuminen ja liikkuminen kiinnostavat ja koetan kiinnittää niihin huomiota elämäntavassani.

Kirjoitan perheemme arjesta, lapsen kasvusta ja kehityksestä, parisuhteen ala- ja ylämäistä, ystävistä ja harrastuksista. Myös raskautta, synnytystä, imetystä ja niiden mukanaan tuomia kehon ja mielen muutoksia on ruodittu ja ruoditaan blogissa. Kuten myös lapsiperhearjessa jaksamista, vastuun jakamista ja unen ja oman ajan välillä tasapainoilemista.

Omat ja lapsen asut, lastenvaateuutudet ja -suosikit sekä ylipäätään tyyliasiat vievät oman tilansa blogista. Myös lapselle hankittavat tarvikkeet kuten kantovälineet ovat saaneet osansa palstatilasta.

Asustamme 58 neliön minikolmiossa kerrostalossa. Kodin sisustaminen ja meidän näköiseksemme laittaminen on minulle tärkeää ja massiivisen muuttoremontin jälkeen olen keskittynyt varioimaan asunnon ilmettä lähinnä vaihtuvin pienesinein ja tekstiilein. Sisustukseen liittyviä juttuja löytyy sesonkijuhlien koristeluista kukkiin, asetelmiin, rymseerauksiin ja uusiin hankintoihin.

Ja tietenkin kirjoitan ajoittain juuri siitä mitä mieleen juolahtaa. Iloista, suruista, takapakeista ja edistysaskeleista, oli elämän osa-alue mikä hyvänsä.

Oli hauska tavata, tervetuloa uudelleen!

(Liitin tähän esittelyyn kuvia kuluneen bloggausvuoden varrelta.)

PS.
RSS-feedin kautta siirtämisen jälkeen vanhojen postausten kuvat ovat hieman hassun näköisiä. Ymmärtänette, etten lähtenyt tuomaan yli 450 postauksen jokaista kuvaa erikseen käsin siltä varalta, että se auttaisi. Uusissa postauksissa kuvat näkyvät normaaleina ja vanhoistakin saa varmasti selvää ja olennaisimman irti.

 

10 kommenttia artikkeliin “Tervetulotoivotus ja esittely

    • Hei kiva kun kävit huikkaamasssa! Kannattaa muuten käydä kurkkimassa Kiteen kosmetiikkapainotteisinta blogia (Lupa laittautua). Sieltäkin voisi kommenttien kautta löytyä muutama kauneusasioihin kattavasti perehtyneestä blogistasi kiinnostunut! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *